You are here:Malta-Information/Travel to Malta/Travel to Malta from The Netherlands

Travel to Malta from The Netherlands

Malta als vakantiebestemming


Malta, een eiland van 30 bij 10 Km in de Middellandse Zee 100 Km van Siciliƫ. Het klimaat is perfect en zelfs in de koude wintermaanden komt het ''kwik'' niet vaak onder de 18 graden. Tel daarbij op dat Malta voor Nederlandse begrippen relatief goedkoop is (een biertje voor een Euro op een terras is een heel normale prijs en dan krijg je ook nog eens een echt glas en geen vingerhoedje)


Hotels liggen in Malta bijna altijd aan zee en als dat niet het geval is dan is het maximaal op 5 minuten loopafstand. De voertaal op Malta is Engels en Maltees en vrijwel ieder inwoner van Malta spreekt de Engelse taal vloeiend.


Een reis boeken naar Malta kan op verschillende manieren. Je kunt kiezen voor een pakketreis bij 1 van de aanbieders op deze site of je boekt gewoon zelf een hotel (bekijk hier het hotel-overzicht) of een appartement (kijk hier voor alle beschikbare appartementen) en je boekt een goedkoop ticket bij Ryan Air of Air Malta. 

Ryan Air vliegt vanaf Eindhoven en is verreweg de goedkoopste (als u tijdig boekt bent u meestal slechts enkele Euro's kwijt) en Air Malta vliegt vanaf Amsterdam en Brussel (het is maar net waar u woont en wat voor u de makkelijkste en beste optie is)


Malta wordt wereldwijd gezien als een perfecte duiklocatie waar zowel ervaren als beginnende duikers uitstekend terecht kunnen en waar nog veel echter wrakken uit WO II gemakkelijk te bereiken zijn en in goede staat verkeren.


Bekijk de prachtige duiklocaties van Malta

Waar kunt u het best terecht om een vakantie naar Malta te boeken?


Uiteraard zijn er diverse aanbieders die compleet verzorgde vakanties naar Malta voor u verzorgen zodat u zelf verder nergens meer omkijken naar heeft. We zetten er enkele voor u op een rij waarbij u direct de juiste aanbiedeingen voorgeschoteld krijgt.

Aanbieder 1 - Bekijk hier het Sunweb aanbod van vakanties naar Malta


Aanbieder 2 - Bekijk hier het aanbod van vakanties naar Malta

Malta.... Veel voor weinig!